ΤΣΑΥ: Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των εισφορών του Β' εξαμήνου 2013

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εισφορές Β΄ εξαμήνου 2013 των ελευθέρως ασκούντων το επάγγελμα υγειονομικών καταβάλλονται μέχρι 30/6/2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.2676/99 .

Το ατομικό ειδοποιητήριο, που απαιτείται για την εξόφληση των εισφορών, δεν θα σταλεί ταχυδρομικά. Eίναι διαθέσιμο από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του www.tsay.gr.

Οι ασφαλισμένοι του Ταμείου, μπορείτε να συνδεθείτε/εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εν συνεχεία θα μπορείτε να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία «Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασφαλισμένου». 

Μέσω της ίδιας σελίδας, μπορείτε να ενημερώσετε τον ηλεκτρονικό σας φάκελο για τυχόν ελλείψεις, διαφορές ή αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΟ: Να τα βλέπουν οι κρατικοδίατοι συνάδελφοι !


5 σχόλια:

  1. Όχι,μόνο να τα βλέπουν οι κρατικοδίαιτοι γιατροί,αλλά και η κοινωνία να τα γνωρίζει! Και επειδή επικρατεί σύγχυση στην κοινωνία,θα πρέπει να διευκρινισθούν τα ακόλουθα:Oι απεργοί -5500 σε σύνολο 70.000 γιατρών της χώρας-είναι γιατροί που εργάζονται στις δομές του ΕΟΠΥΥ,δηλαδή κτίρια του πρώην ΙΚΑ και κυρίως ΔΕΝ έβαλαν ποτέ μέσον,ούτε ποτέ λάδωσαν κρατικό αξιωματούχο (χα χα χα χα) για να διοριστούν εκεί!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ANEKΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:Oι ΙΚΑτζήδες γιατροί Βλασταράκος,Πατούλης,Ανεμοδουρά ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ Άδωνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΩΡΑ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ..ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΙΑΤΡΟΣ..Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΤΖΗΣ, ΥΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω συναδελφε πως ολα αλλαζουν ή πρεπει να αλλαξουν. Αρα λοπιν πρεπει να κλεισουμε την πορτα στη διαπλοκή διορισμένου, πολυθεσιτη στο ΙΚΑ και ιδιωτικα και να προχωρησουμε απο νεα αφετηρια. Ειτε οι συναδελφοι στην ΠΦΥ-ΕΟΠΥΥ κατ' αποκλειστικοτητα ειτε στο ιδιωτικο τους ιατρειο ελευθεροι ή συμβεβλημενοι με ΕΟΠΥΥ. Ας μην μεινουμε και παλι στα παλιες καθεστωτικες εργασιακες σχεσεις. Και τοτε θα μπορουμε να αγωνιζομαστε ολοι μαζι για τα κοινα μας δικαιωματα

      Διαγραφή